Schedule 2017

Below are the schedules for the Friday and Saturday of the symposium. Please head to our registration page if you are looking to register for the symposium.

We also have an “un-conference” session available on the Saturday of the symposium. Sign-up will be available at the event on the Friday and all registered participants are able to sign up for a time slot.

Basic drawing supplies will be available at all sessions, however we encourage you to bring your sketchbook and your favored drawing implements.

See you soon!


Download a pdf version of schedule here: skip_schedule

Friday’s Schedule:

Time Arts Centre Room Seminar Room Studio Room
8:30 Registration (45 min)
9:15 Andrew Causey — Greeting (15min) & Keynote (1 hr)
10:30 Break (15 min)
10:45 Patrick Pennefather — What Tool When (1 hr) Vjeko Sager — Creative Nomad (1 hr +1 hr drop in over lunch break) Jessica Motherwell — Using comics to rehearse best practice (1 hr)
12:00 Lunch (1 hr)
13:00 Kara Sievewright and Robin Folvik — Remember | Resist | Redraw (Talk – 1 hr) Alon Chitayat — JamBoard (45 min) Stef Lenk — Peripatetic lines (1 hr)
14:00 Break (15 min)
14:15 Katarina Thorsen — Molly – A true crime analysis online graphic novel (1 hr) Joshua Korenblat — Dark matter and dinosaurs (1 hr) Joan CawleyCrane — The Journal: Journey/Process/Map, and more (1 hr)
15:15 Break (15 min)
15:30 Amy Burvall — Mad for Metaphor (1.5 hrs)
17:00 End-of-Day Announcements & Activity (30 min)
17:30 End of Friday

Saturday’s Schedule:

Time Arts Centre Room Seminar Room Studio Room
10:30 Registration & Coffee (45 min)
11:15 Amy Burvall — iOSify your Images (1.5 hrs) Gabe Wong — Reclaiming Writing (1 hr) Kara Sievewright and Robin Folvik — Remember | Resist | Redraw (Poster Making – 1.5 hr)
12:45 Lunch (45 min)
13:30 Suk Kyoung Choi — How smooth is a mountain? (30 min) Un-conference Time — Sign-up on Friday (1 hr) Katarina Thorsen — Drawn Together Wheatpaste/Street Art Project (1 hr)
14:30 Break (15 min)
14:45 Lorraine White-Wilkinson — Sketching Off the Page (1 hr)
16:00 Closing Words by Andrew Causey (30 min)
16:30 End of Symposium