Schedule (2016)

Below is the breakdown of the day. We will have two symposium tracks going simultaneously for you to choose from.   Registration opens at 8:30 and with the Keynote address starting at 9:30.

To register click here: http://sketchpractice.ca/blog/registration/

We also have an “un-conference” track on the open plaza (weather permitting) . Sign-up will be opened when registration is full or one day prior to event. All registered participants may sign up for a time slot.

Basic drawing supplies will be available at all sessions, however we encourage you to bring your sketchbook and your favored drawing implements.

See you soon!

Prefer a schedule in excel format? Download it here: skip_schedule_May28

Time Arts Centre Room Seminar Room
8:30 Registration (1 hr)
9:15 Nick Sousanis
Greeting (15min)
Keynote (1 hr)
10:30 Break (15 min)
10:45 Joshua Korenblat
Drawing for Info Design (1 hr)
Jackie Amsden
Using Storytelling Models to Communicate Research (30 min)
11:15 Suk Kyoung Choi
Drawing out the metaphor: How do we share meaning through drawing? (30 min)
12:00 Lunch (1 hr)
13:00 Vjeko Sader
Return to Eden (1 hr)
Brad Ovenell-Carter
Your Brain on Paper (30 min)
13:30 Tracy Kelly
Drawing Together: A Liberating Structures Activity (30 min)
14:00 Break (15 min)
14:15 Nancy White
What If? An experiment to explore if/how structure, format and meaning (1 hr)
Joan Cawley-Crane
The Daily Log: an Uncommon Commonplace Book (30 min)
14:45 Robyn Schell & Andrew Hawryshkewich
Parti in the Classroom: Creating Engaging Discussion around Design (30 min)
15:15 Break (15 min)
15:30 Andrea Kantrowitz
Drawn to Discover: a cognitive lens on contemporary practice (1 hr)
Jessica Motherwell McFarlane
Creating Comics to Deepen Student Reflections, Increase Engagement and Have More Fun! (1 hr)
16:30 Break (15 min)
16:45 Nick Sousanis
Closing Address (30 min)
17:30 End of Symposium